Articole

Articole Design Tunfy Cainele Tamplar

Idei de Design in 2020

Anul 2020 a venit cu o incarcatura emoționala mare pentru marea majoritate a oamenilor, ceea ce ne-a facut sa ne indreptam atenția spre lucruri mai importante precum familia, casa și sanatatea. Am pus poate, anul acesta, mai mult ca niciodata, valoare pe lucruri de durata, trainice, naturale si sanatoase.

Fiind un an in care atenția noastra s-a indreptat spre tot ce este natural, iată anul 2020 aduce in atentia noastra, lemnul, piatra , fibrele naturale, canepa, bumbacul si modelele inspirate din natura. 

De la mobilier de bucatarie in stil american, cu blaturi mari, spatioase și multe spatii de depozitare, ce au devenit un must have in designul de bucatarii al anului 2020 și pana la micile obiecte decorative folosite pentru a accentua spatiile moderne, contemporane, lemnul se regasește in multe expoziții si creații ale designerilor italieni, englezi sau americani, iar tendința către folosirea materialelor naturale este in ascensiune.

Idei de design in 2020

Articole Tunfy cainele Tamplar Design Interior

Exita locuri, culturi precum cea canadiana care susțin folosirea lemnului și premiaza inovatia organizand concursuri și dezvoltand o cultura a folosirii lemnului la nivel national.

Lemnul a triunfat in 2020, an în care regăsim decoruri ale tavanelor din aeroporturi, mall-uri sau biblioteci, cu lemn folosit in decorarea pereților, realizați prin imbinarea bucatilor de lemn, de obicei in motive geometrice.

LACURI ȘI LAZURI vs VOPSEA Ce alegem atunci când vine vorba despre colorarea și protecția lemnului? Lacuri sau vopsele pentru lemn? Dificilă …

Lemnul, materie primă esențială existentei umane. Folosit încă din cele mai vechi timpuri, pentru diverse scopuri, acesta a determinat dezvoltarea si evoluția …

Idei de design in 2020 . Lemnul

Dacă v-au plăcut articolele noastre vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook Tunfy Cainele Tamplar

EnglishRomână