Design & Lemn 2020


Anul 2020 a venit cu o incarcatura emoționala mare pentru marea majoritate a oamenilor, ceea ce ne-a facut sa ne indreptam atenția spre lucruri mai importante precum familia, casa și sanatatea. Am pus poate, anul acesta, mai mult ca niciodata, valoare pe lucruri de durata, trainice, naturale si sanatoase.

Natura, elementul cheie pentru designuri exceptionale in 2020.

In anul 2020 lemnul , piatra , fibrele naturale si modele inspirate de natura sunt pe val .

Fiind un an in care atenția noastra s-a indreptat spre tot ce este natural, iată anul 2020 aduce in atentia noastra, lemnul, piatra , fibrele naturale, canepa, bumbacul si modelele inspirate din natura. 

Tendintele in materie de design interior ?

Suprafete texturate, lemn neșlefuit, patina timpului, piatra, tapet, natura. In 2020 ne intoarcem la natura și la noi insine.

De la mobilier de bucatarie in stil american, cu blaturi mari, spatioase și multe spatii de depozitare, ce au devenit un must have in designul de bucatarii al anului 2020 și pana la micile obiecte decorative folosite pentru a accentua spatiile moderne, contemporane, lemnul se regasește in multe expoziții si creații ale designerilor italieni, englezi sau americani, iar tendința către folosirea materialelor naturale este in urcare.

architecture, design, minimal

Lemnul a triunfat in 2020, an în care regăsim decoruri ale tavanelor din aeroporturi, mall-uri sau biblioteci, cu lemn folosit in decorarea pereților, realizați prin imbinarea bucatilor de lemn, de obicei in motive geometrice.

EnglishRomână